FOSTER CATS PARENT

Wil jij straks de nieuwe voogdij-moeder of -vader wordenvan één van deze lieve vriendjes? (klik op FOSTER CAT PROGRAMMA - Webshop)


NIEUW HET KATTENBOS MENU !!!

BLUE

ERG VERLEGEN
Deze poes
, geboren in 2016, is een zeer goede kat, zeer aanhankelijk en super slim, evenals een schoonheid. Ze leeft heel gelukkig in het Bos met haar broers, hoewel ze nogal verlegen is.

Foto's


Pompon

VERLEGEN

Kater, geboren in 2013. Hij werd verlaten door de Paseo de Altea. Hij was doodsbang, het heeft hem veel gekost maar nu komt hij naar ons toe.
Hij is erg aanhankelijk met al zijn broers en zussen.

Foto's

MIMOSIN

HEEL LIEFDEVOL

Kater, geboren in 2014. Hij werd achtergelaten met zijn vier broers (Alex, Romeo, Tarzan en Blacky). Hij moest geopereerd worden aan beide achterbenen voor heupdysplasie. Hij leeft een normaal leven, maar hij heeft medicijnen nodig voor het leven. Hij is een revolutionair, hij maakt graag ambras met zijn broers en is een leider in de groep.

Foto's


PUMBA

HEEL LIEFDEVOL

Kater, geboren in 2015. Kruis van Siamees en broer van Tom en Jerry. Hij is erg aanhankelijk en sociaal met iedereen en kijkt er altijd naar uit om in de watten gelegd te worden.

Foto's


JERRY

LEUK

Kater, geboren in augustus 2015. Hij kwam naar het bos met zijn broers Tom en Pumba. Hij paste zich heel goed aan de rest van zijn teamgenoten aan.
Hij houdt van verwennerij en gezelschap.

Foto's

***Vul onderaan bij "Wenst u nog iets toe te voegen" de naam van uw katje waar u FOSTER - CAT - PARENT (PCR)
wil van worden.


HIERONDER EEN KLEIN BEELD VAN ONZE KATTEN ONDER DE SPAANSE ZON...

PETITE

EEN TRANSFER

Poes, geboren in 2014. Verlaten door de promenade van Altea, zat ze in een boom en was ze erg bang. Nu lijkt ze niet meer hetzelfde, ze is een kleine vagebond en hoewel ze niet ophoudt met haar eigenaardige aanraking, een beetje wild, is ze erg aanhankelijk en speels.

Foto's


SNOWY

ANGST

Kater, geboren in 2017. Hij is erg aanhankelijk, maar behoorlijk angstig totdat hij je ontmoet en dan smelt hij in verwennerij.


Foto's


KATIE

EEN KLEINE MANDONA

Poes, geboren in 2013. Ze werd achtergelaten bij het spoor in Altea, toen ze haar ophaalden was ze erg bang... Ze is een beetje bazig maar erg grappig en ze vindt het heerlijk om in haar boom te zitten...

Na in El Bosque te zijn geweest, lijkt het erop dat zij besloten heeft om de wereld rond te reizen en het is niet bekend waarheen, maar zij vertrok...
Na een maand of zo keerde ze terug, het lijkt erop dat wat ze buiten haar familie vond niet erg leuk was ...

Foto's


CANELA

KALMTE

Kater, geboren in 2015. Canela met Ravi en Shanti zijn 3 broers die werden gevonden op een terras waar een vrouw hen met een slang probeerde te doden. Ze zijn erg sociaal en aanhankelijk.

Foto's


TARZÁN

AVONTUURLIJK

Katertje, geboren in 2014. Tarzan is bij deze naam gebleven omdat hij als baby altijd aan een touw hing. Een heel nest achtergelaten op straat, Tarzan is een van de broers, ze kwamen aan met een virus en moesten wekenlang van de anderen worden gescheiden. Eenmaal hersteld, voegden ze zich zonder problemen bij de rest van het gezin.

Foto's


MONA

AANHANKELIJK

Poes, geboren in 2015. Ze werd achtergelaten op een picknickplaats... We vonden haar erg hongerig. Ze heeft geen staart, amper een kort stukje. Hoewel Mona soms een beetje schichtig, is ze erg aanhankelijk.

Foto's

CUCHO

DAPPER

Kater, geboren in 2016. Hij werd midden op straat gevonden (op de stoep), zijn ogen aan elkaar geplakt zonder iets te zien, de dierenarts zei dat hij schimmels had en moest worden geïsoleerd totdat ze verwijderd waren. Hij was zo klein dat we hem de fles moesten geven en was pas ongeveer 3 weken oud. Er zijn maar liefst 6 maanden nodig geweest zodat er geen spoor van de schimmels meer achterbleven. Nu is hij een deel van de familie. Hij is een deugniet, maar eentje waar iedereen verliefd op wordt omdat hij super aardig is.

Foto's


SCOOBY

ZEER SYMPATHIEK

Kater, geboren in 2015. Scooby en Garfield werden achtergelaten op straat, ze kwamen met een virus dat veel kostte om te elimineren en om die reden zijn ze lange tijd van de rest gescheiden geweest. Maar nu zijn ze super gezond, mooi en erg sociaal. Scooby kan uitstekend met iedereen overweg... en is altijd bereid om eerst... te eten.

Foto's


Tot onze spijt is Scooby op 11april j.l.overledenalsgevolgvannierfalen.Het ga je goed over de regenboogbrug kleine vriend...

PERLA

VECHTER

Poes, geboren in 2013. Perla gevonden in een leeg gebouw. Het glas in de deur was gebroken en je kon  haar twee bange ogen van binnenuit zien turen. Ze was een verdrietig en bang kitten... Ze zag er ziek uit en was erg mager. Ze liet zich  maar na lange tijd en veel geduld toch vangen. Ze ging naar de dierenarts en bleek al bij al gezond, ze moest alleen eten en veel liefde krijgen. Nu is Perla gelukkig en mooi. Een kleine engel die op een dag ons pad kruiste.

Foto's

GARFIELD. - Overleden 

AANHANKELIJK

Kater, geboren in 2015. Garfield en Scooby werden op straat achtergelaten, ze kwamen aan met een virus dat we moeilijk konden elimineren. Ze waren lange tijd gescheiden van de rest, maar nu zijn ze super gezond, mooi en heel sociaal. Ze kunnen het geweldig vinden met iedereen...

Foto's


Copyright © 2021 Feline Forest The Guardians of Being

OPGELET

FosterParents klikken op:

Gebruik uw ontvangen wachtwoord...


Voor wie de procedure te moeilijk lijkt. U kan ons telefoneren op +32479861919 (Raf) 
of: mail naar info@kattenadvies.be


Raf zal u alle nodige inlichtingen geven.

Hoe werkt het:


Klik op de knop ... ik wil uw voogd worden.


U wordt omgeleid naar onze webshop. Daar koopt u (als het ware) een product aan.Dit is enkel de eerste keer. Na voltooiing van uw aankoop krijgt u automatisch een document download waar alle détails in staan. Uw bijdrage  maandelijks 7 euro  en wij betalen 7,5 euro aan onze Spaanse Organisatie

BOSQUE FELINO - LOS GUARDIANES DEL SER.
Er zijn geen verplichtingen. Ook stoppen we automatisch uw bijdrage bij overlijden van uw Foster Katje. Is er iets nog niet duidelijk? Mail naar Raf@kattenadvies.be AUB.


*** Wanneer u in Spanje bent - zorgen we ervoor dat u uw Foster Katje kunt gaan bezoeken. Ook krijgt u regelmatig updates ivm gezondheid, foto's en filmpjes.


U krijgt een attest met naam, foto en leeftijd van uw kat en kan altijd vragen stellen. Fosterkatjes zijn altijd dieren die van een gruwelijke dood worden gered omdat men in Spanje weinig aandacht heeft voor katten. Uw steun brengt daar verandering in en onze verzorging terplaatse is onder Belgische supervisie en waarborg. 


*** TIJDENS DE WINTERMAANDEN voorzien we mogelijke verblijven van korte of lange duur aan de Costa Blanca met bezoek aan uw Foster Katje...


WIL JIJ UW LIEVELING ONMIDDELLIJK VOOR 1 JAAR SPONSOREN? Uiteraard kan dat ook: maak 84 euro over op onze rekening BE53 5230 8077 9453 en wij doen de papierwinkel voor jou. GRACIAS

Voor elke Foster Adoptie van jullie legt Kattenadvies iVZW er maandelijks 0,5 euro bovenop. Dwz: uw 7 euro zal 7,5 euro pm worden.

Kattenadvies is een Internationale Nonprofit organisatie 


Opgericht eind oktober 2015 bij "Noteriële akte" met ondernemingsnummer 0643.971.914

Rip onze lieve Garfield... Gisteren had ik Garfield zelf geadopteerd, omdat hij ziek was.Hij is vandaag bij de dierenarts zacht ingeslapen. VERDOEMME (sorry) - Raf
Rust zacht mijn vriend, onze relatie was kort maar we zien elkander ooit weer over de regenboogbrug

Misschien wil jij ook wel één van deze schatten van katten een mooie toekomst geven onder de Spaanse zon? Wel dat kan. En u hoeft echt geen kat te adopteren in jouw woonst. Foster Cat Parent plan is een énige en unieke formule om mee te helpen aan een betere kattenwereld en er een goed gevoel aan over te houden.

Blue
Blue
ERG VERLEGEN
Deze poes, geboren in 2016, is een zeer goede kat, zeer aanhankelijk en super slim, evenals een schoonheid. Ze leeft heel gelukkig in het Bos met haar broers, hoewel ze nogal verlegen is.
Mimosin
Mimosin
HEEL LIEFDEVOL
Kater, geboren in 2014. Hij werd achtergelaten met zijn vier broers (Alex, Romeo, Tarzan en Blacky). Hij moest geopereerd worden aan beide achterbenen voor heupdysplasie. Hij leeft een normaal leven, maar hij heeft medicijnen nodig voor het leven. Hij is een revolutionair, hij maakt graag ambras met zijn broers en is een leider in de groep.
POMPON
POMPON
VERLEGEN
Kater, geboren in 2013. Hij werd verlaten door de Paseo de Altea. Hij was doodsbang, het heeft hem veel gekost maar nu komt hij naar ons toe.
Hij is erg aanhankelijk met al zijn broers en zussen.
Pumba
Pumba
HEEL LIEFDEVOL
Kater, geboren in 2015. Kruis van Siamees en broer van Tom en Jerry. Hij is erg aanhankelijk en sociaal met iedereen en kijkt er altijd naar uit om in de watten gelegd te worden.
Perla
Perla
VECHTER
Poes, geboren in 2013. Perla gevonden in een leeg gebouw. Het glas in de deur was gebroken en je kon haar twee bange ogen van binnenuit zien turen. Ze was een verdrietig en bang kitten... Ze zag er ziek uit en was erg mager. Ze liet zich maar na lange tijd en veel geduld toch vangen. Ze ging naar de dierenarts en bleek al bij al gezond, ze moest alleen eten en veel liefde krijgen. Nu is Perla gelukkig en mooi. Een kleine engel die op een dag ons pad kruiste.
Cucho
Cucho
DAPPER
Kater, geboren 2016. Hij werd midden op straat gevonden (op de stoep),ogen aan elkaar geplakt zonder iets te zien, de dierenarts zei dat hij schimmels had en moest worden geïsoleerd totdat ze verwijderd waren. Hij was zo klein dat we hem de fles moesten geven en was pas ongeveer 3 weken oud. Er zijn maar liefst 6 maanden nodig geweest zodat er geen spoor van de schimmels meer achterbleven. Nu is hij een deel van de familie. Een deugniet, maar eentje waar iedereen verliefd op wordt omdat h
Mona
Mona
AANHANKELIJK
Poes, geboren in 2015. Ze werd achtergelaten op een picknickplaats... We vonden haar erg hongerig. Ze heeft geen staart, amper een kort stukje. Hoewel Mona soms een beetje schichtig, is ze erg aanhankelijk.
Tarzan
Tarzan
AVONTUURLIJK
Katertje, geboren in 2014. Tarzan is bij deze naam gebleven omdat hij als baby altijd aan een touw hing. Een heel nest achtergelaten op straat, Tarzan is een van de broers, ze kwamen aan met een virus en moesten wekenlang van de anderen worden gescheiden. Eenmaal hersteld, voegden ze zich zonder problemen bij de rest van het gezin.
Canela
Canela
KALMTE
Kater, geboren in 2015. Canela met Ravi en Shanti zijn 3 broers die werden gevonden op een terras waar een vrouw hen met een slang probeerde te doden. Ze zijn erg sociaal en aanhankelijk.
Katie
Katie
EEN KLEINE MANDONA
Poes, geboren in 2013. Ze werd achtergelaten bij het spoor in Altea, toen ze haar ophaalden was ze erg bang... Ze is een beetje bazig maar erg grappig en ze vindt het heerlijk om in haar boom te zitten...
Na in El Bosque te zijn geweest, lijkt het erop dat zij besloten heeft om de wereld rond te reizen en het is niet bekend waarheen, maar zij vertrok...
Na een maand of zo keerde ze terug, het lijkt erop dat wat ze buiten haar familie vond niet erg leuk was ...
Snowy
Snowy
ANGST
Kater, geboren in 2017. Hij is erg aanhankelijk, maar behoorlijk angstig totdat hij je ontmoet en dan smelt hij in verwennerij.
Petite
Petite
EEN TRANSFER
Poes, geboren in 2014. Verlaten door de promenade van Altea, zat ze in een boom en was ze erg bang. Nu lijkt ze niet meer hetzelfde, ze is een kleine vagebond en hoewel ze niet ophoudt met haar eigenaardige aanraking, een beetje wild, is ze erg aanhankelijk en speels.
Jerry
Jerry
LEUK
Kater, geboren in augustus 2015. Hij kwam naar het bos met zijn broers Tom en Pumba. Hij paste zich heel goed aan de rest van zijn teamgenoten aan.
Hij houdt van verwennerij en gezelschap.
Garfield
Garfield
Helaas overleden.
Scooby
Scooby
ZEER SYMPATHIEK
Kater, geboren in 2015. Scooby en Garfield werden achtergelaten op straat, ze kwamen met een virus dat veel kostte om te elimineren en om die reden zijn ze lange tijd van de rest gescheiden geweest. Maar nu zijn ze super gezond, mooi en erg sociaal. Scooby kan uitstekend met iedereen overweg... en is altijd bereid om eerst... te eten.