Catio

WELKOM op onze CATIO afdeling

 Uw kat kan voortaan ook buiten genieten zonder gevaar

Als deskundige in kattengedrag kunnen wij u adviseren en helpen om de mooiste en comfortabelste Catio te bouwen bij u thuis. Voortaan kan uw kat ook buiten zonder gevaar uit de buurt. U kunt gerust uw huis verlaten en uw kat toevertrouwen aan een veilig territorium. Ontdek samen met ons wat de mogelijkheden zijn. En vergeet niet dat we geen commercieel bedrijf zijn en dat alle winsten terug gaan naar katten en projecten van dieren die het minder goed hebben dan jouw kat, een WIN-WIN situatie voor kat en mens. Kattenadvies iVZW is de link tussen Mens & Kat met meer dan 13 jaar ervaring in kattengedrag.

OPGELET! Deze dienst is enkel beschikbaar tussen april en september

Wij zijn van oordeel dat een binnenkat niks dan voordelen kan bieden, als we als mens willen investeren in de verrijking (enrichment) van onze poezels. Uiteraard is een cat-save-proof garden of een uitloopren , de beste oplossing voor uw kat... Katten zo maar laten rondlopen vinden we, uit respect voor andere diersoorten, onethisch.

Zo kunt u uw kat
in uw tuin houden

japancathouse1
japancathouse2

WHY CHOOSE US?


WIJ TOVEREN UW "REN" OM TOT EEN CATIO! Onze ontwerpen worden volledig in samenspraak met u en uw gezin ontworpen. Onze katman is gespecialiseerd in het gedrag van uw kat(ten) en weet dus wat uw kat nodig heeft om comfortabel te leven. Binnen en buiten wandelen kan voortaan zonder dat u de butler moet zijn. Veiligheid voor u en uw kat zijn hierbij top-prioriteit voor ons, inbraak willen we voorkomen bijvoorbeeld!

Ik heb een eigen ontwerp

Onze ontwerper kan uw eigen ontwerp samen met u gestalte geven opdat het aan al uw wensen voldoet en die van uw kat...

Wij kunnen u veel ideeën aanbrengen


Van superluxe tot basic Catio voor in uw tuin, uw terras op uw appartement en zoveel meer...

U kan ook zelf plaatsen


 U kan perfect zelf uw ren bouwen en wij doen de binnenhuisinrichting, samen met jou...

OUR HISTORY


Sinds eind 2015 kon Raf de katman zijn droom opstarten, de link zijn tussen Mens & Kat. Zijn missie mensen en katten samen brengen, nadat hij zelf therapie kreeg van zijn nu 15 jaar oude katertje ,Muiske. Meer dan drie  volgde hij cursussen in Nederland en ook in eigen land om het gedrag van katten te begrijpen en beide partijen, mens en kat te verzoenen.

Zijn missie is gelukkige katten, maar ook mensen die begrijpen hoe katten in elkaar steken, maar al te vaak denken mensen dat ze katten als honden kunnen houden, opvoeden.

Wenst u vrijblijvend meer info , hoe we uw kat(ten) aan een mooiverblijf(je) kunnen helpen ?

ALLEEN WIJ KUNNEN CATIO'S AANBIEDEN
EN GEEN 
> kattenrennen !