Het gebeurde tien jaar geleden, hoewel ik van jongs af graag dieren zag, sloeg bij mij de vlam over met de komst van “Muiske”…

De vraag is; ben ik alleen die zo iets mee gemaakt heeft? Hoe zit dat met jou? Waarom kom je …

Read more

Recent werden we geconfronteerd met een mevrouw bij wie haar moeder gestorven was. De vrouw kon de kat niet bijhouden en moest dus regelmatig naar het voormalige ouderlijke huis om de kat te voorzien van het nodige. Wij van Kattenadvies iVZW vinden dit op zich al een zeer vervelende situatie zowel voor kat als mens. Het verhaal werd zelfs nog grimmiger toen de kat na verloop van tijd met vlooien zat… Volgens de vrouw kon ze nergens terecht met haar moeders kat? Klopt dit verhaal, dan zijn we n…

Read more

Beste lezer,

 

Vorig jaar zijn we gestart met onze DE POES bier actie. Aangezien deze actie zo’n succes bleek, doen we ze opnieuw tijdens de zomermaanden, we zijn zelfs iets vroeger begonnen. Waarom doen we deze actie: omdat ze onze enige bron, samen met het ledengeld is, die ervoor zorgt dat we onze doelstellingen kunnen halen. Ons opperste doel is immers OVERAL TER WERELD de link tussen mens & kat verbeteren. Dit doen we niet alleen door (zwerf) katten te ondersteunen maar voornamelijk ook door OPVOEDING. Wat is een kat, wat maakt haar speciaal en ANDERS DAN ANDERE DIEREN.

 

We kunnen uiteraard niet roeien zonder riemen, we vragen geen subsidies aan niemand, dat is trouwens tegen ons principe.

 

Deze zomer staan we weer elke zondag op de rommelmarkt in Geraardsbergen en hopelijk komt Oostende op zaterdag er nog bij…

NIEUW dit jaar is ons aanbod van de lekkerste Geraardsbergse Mattentaartjes UNIEK IN VORM EN SMAAK !!! Dankzij onze goede vrienden waar we veel steun van krijgen BAKKERIJ DE VESTEN IN GERAARDSBERGEN.

 

Voortaan kan u ook hier bestellen maar hou er rekening mee dat onze levering plaatsen beperkt zijn tot Vlaanderen en een stuk Henegouwen (gratis levering) – 

 

Read more

Is dit herkenbaar voor jou?
Wij kunnen je helpen …

Read more

Onze missie is duiselijk: “Wereldwijd de link te zijn tussen mens & kat”.
Uiteraard kunnen we dat niet alleen, er zijn veel helpende handen nodig om de kattenpootjes te helpen. Doet u reeds iets voor katten, let wel ENKEL katten, dan kunnen we misschien samen werken aan een betere katten-wereld ???
Hoe zien wij de samenwerking:

U hebt een oprecht hart voor katten
Financieel persoonlijk gewin sluit u volledig af, zijn er onkosten, dan zijn ze duidelijk omschreven.
U wil u eigen o…

Read more

Stel uw vraag hier

Een contact i.v.m. gedrag van uw kat gebeurt altijd volgens dezelfde eenvoudige werkwijze:

  • U vult het contactformulier in op deze website
  • U krijgt snel een mail terug met de vraag of u reeds uw dierenarts bezocht en uw kat geen medische problemen heeft. – De dierenarts is de belangrijkste schakel bij de gezondheid van uw dier. Hij of zij is professioneel opgeleid om alle lichamelijke problemen te analyseren en de juiste diagnose te stellen.
  • Na de gezondheids-verklaring ,waarbij u datum en resultaat aan kattenadvies laat weten, zijn er twee opties: 1. we geven u onmiddellijk enkele tips, zij helpen in vele gevallen wanneer het probleem niet ernstig is. 2. we sturen u per mail een uitgebreide vragenlijst en vragen u hiervoor de nodige tijd te willen nemen.
  • Wanneer hieruit blijkt dat een huisbezoek noodzakelijk is, leggen we met u een afspraak vast.
  • Een huisbezoek zal vlug twee uur in beslag nemen.
  • Verdere informatie zal alleen met u in een geprivilegieerde klantenrelatie besproken worden.
  • De therapie levert altijd resultaat op, met oog voor het welzijn van het dier en compromis met de eigenaar, de menselijke factor.
  • VUL HIER HET FORMULIER IN >>> (Mocht u binnen de 14 dagen geen reactie krijgen kan het zijn dat er iets fout liep – Diverse keren was er al een probleem bij te veel vragen op hetzelfde ogenblik, neem da contact via mail aub info@kattenadvies.be , onze verontschuldigingen voor dit ongemak.

*** We hebben ook een facebook groep “KATTENGEDRAG”, een echte aanrader met veel info.
De énige voorwaarde om toe te treden is dat u van katten houdt en dat er geen reclame op de groep geplaatst zal worden.
Voor België is Raf Van Duyse ,
de beheerder voor Nederland is Dianda Van Gunst

Facebook Commentaar