Kattenziekte (Feline Panleucopenie) is een zeer besmettelijke virusziekte die voorkomt bij katten, veroorzaakt door het panleucopenievirus, een Parvo virus.

Hoe vindt overdracht van het Panleucopenie virus plaats?
Kittens kunnen in de baarmoeder bes…

Read more
Feline Panleucopenie

Samenwerkingen met dierenartsen zijn absolute noodzaak. Onze eerste nieuwe folders
2016 zijn er, leg ze klaar voor uw klant in de wachtzaal. Neem contact met ons hier.

INFO VOOR DIERENARTSEN

Kruis

1. Samenwerking

Veel probleemgedrag is puur gedragsmatig maar vaak zit er ook een lichamelijk aspect aan, wij werken bij voorkeur samen met de dierenarts van de klant, ook als uw klant rechtstreeks bij ons terecht komt.

2. Overleg

Bij onzindelijkheid verwijzen we eerst de klant naar de dierenarts door voor een urine onderzoek. Ook tijdens ons onderzoek verwijzen we bij twijfel steeds terug naar de DAP. Elke noodzaak tot het toedienen van medicatie zal in overleg met de dierenarts verlopen. – Op uw vraag sturen we u een beknopt verslag van onze tussenkomst.

3. Naar ons doorverwijzen

Meerdere dierenartsen zien al het nu van onze diensten als extra klantenservice, u heeft als drukke DAP niet altijd de tijd om diep in te gaan op gedragsproblemen bij katten. Moderne dierenartsen grijpen ook niet onmiddellijk naar kalmerende medicatie, de klant staat hier vaak afwijzend tegenover. Door naar ons door te verwijzen heeft u extra troeven in handen en Kattenadvies is immers geen commercieel advies bedrijf, wij zijn een Internationale Non-profit organisatie.

4. Wij voorzien u van gratis flyers voor de wachtruimte

Laat uw klanten kennismaken met onze organisatie en werk samen met ons mee aan het welzijn van onze katten.

Read more

Maar al te vaak stellen we vast dat katten door wagens overreden worden op (drukke) wegen… Mensen denken ook dat katten het gevaar wel zien en horen en dat klopt ook meestal wel. We zeggen duidelijk “MEESTAL” want dat is helaas niet altijd het geva…

Read more

Onze missie is duiselijk: “Wereldwijd de link te zijn tussen mens & kat”.
Uiteraard kunnen we dat niet alleen, er zijn veel helpende handen nodig om de kattenpootjes te helpen. Doet u reeds iets voor katten, let wel ENKEL katten, dan kunnen we misschien samen werken aan een betere katten-wereld ???
Hoe zien wij de samenwerking:

U hebt een oprecht hart voor katten
Financieel persoonlijk gewin sluit u volledig af, zijn er onkosten, dan zijn ze duidelijk omschreven.
U wil u eigen o…

Read more

De Nederlandse bioloog Frans de Wael schreef al vele boeken en is één van de meest geronommeerde wetenschappers ter wereld gespecialiseerd in Ethologie en Primatologie. In een recent gesprek, wat hij zelden doet, horen we hem aan het woord.
Kunnen dieren wel zaken onthouden in tijd … Meer en meer lijkt het erop dat de wetenschap jarenlang verkeerd dacht …
Echt eens de moeite om een boek te lezen van iemand die weet waarover hij praat.

Read more

Bereken uw voordeel

  De concurrentie Kattenadvies service voor NIET-Leden Kattenadvies service VOOR LEDEN
GEDRAGSADVIES 165 euro 120 euro (enkel 1ste consult, rest gratis) 60 euro (rest gratis tijdens lidmaatschap
Onkosten/km vergoeding 0,40 /km 0,37 /km 0,37 /km
UW WINST   45 euro 105 euro

Bereken uw exacte kilometers hier > (Opgelet: plaats wel uw land na uw locatie bv: Brakel België ipv Brakel alleen)

 

Wil u onmiddellijk ons bereiken? Bereken hier links eerst uw aantal km’s en vergeet ,bij de opmerkingen,
uw vragen niet en ga vervolgens hier verder, dank u en misschien tot binnenkort   VUL HIER IN >>>>

Vb van berekening:  

U woont in Lochristie (bij Gent) – Wanneer u de afstand ingeeft vanaf Geraardsbergen, krijgt u 36 km, vanuit Oostende blijkt het 66 km te zijn. Prima want u kunt 60 km besparen in uw km kosten vergoeding! U kiest immers altijd voor de goedkoopste optie bij ons.
In uw geval zal u dus betalen: 26,65 euro (2x 36 km = 72 x 0,37 euro) + Lidgeld (enkel NIET leden) = 60 euro + Forfait Huisbezoek of totaal: 146,65 euro – Hiervoor krijgt u een jaar lang bijkomend advies voor en over alles wat uw kat(ten) aangaat, ook uw onderlinge relatie tot uzelf en uw gezin. – Wij gaan de (kleine) winstmarge gebruiken om katten en mensen met katten verder te helpen die het minder goed hebben. U lost dus niet alleen uw probleem op maar ook dat van anderen (met katten). De concurrentie vraagt hier gemiddeld 195 euro, uw winst is dus 50 euro of 110 euro voor leden.

 

Facebook Commentaar