Het ontwerp wil de groei van het kattenbestand, dat elk jaar met 6% toeneemt, indijken. Die toename zorgt voor een overbezetting van de dierenasielen en een verbreiding van zwerfkatten. Dit veroorzaakt meer euthanasie in overbevolkte asielen, en meer zwerfkatten verhogen het risico op de verspreiding van besmettelijke ziekten (leucose, katten-aids, neusverkoudheid, besmettelijke katten-buikvliesontsteking en zoönosen als toxoplasmose, hoofdzeer en dolheid).

In 2011 kwamen 35 000 katten in asi…

Read more

Er zijn nogal wat “zelfverklaarde gedragstherapeuten” die menen te moeten stellen dat katten leiden aan het Stockholmsyndroom. Het Stockholmsyndroom is een “door mensen onderzocht en in mensen context geplaatst fenomeen waarbij gegijzelden sympathie …

Read more

Is dit herkenbaar voor jou?
Wij kunnen je helpen …

Read more

Tijdens de wintermaanden waren we te gast bij La Palmera in Sella , aan de Costa Blanca. Volgend jaar gaan we terug naar de bejaarde vrouw in de bergen van Sella waar ze meer dan 175 katten met veel liefde herbergt.

Read more

Contact

OPGELET! Voortaan is elk telefonisch contact ivm gedragsadvies enkel mogelijk via mail of dit onderstaande formulier. PER TELEFOON ZAL GEEN ADVIES MEER WORDEN GEGEVEN AAN NIET-LEDEN! 

We laten niet-leden wel niet in de kou staan. Boek uw gesprek op voorhand dmv 10 euro te storten (klik hier) en de bookings-knop hier te gebruiken of op onze Facebook site boeken 

(U kan uiteraard ook lid worden en een jaar van onze diensten gebruik maken. - 60 euro/jaar -
Alvast bedankt voor uw begrip) - Voor alle duidelijkheid leden telefoneren zoveel ze willen 24/24u.

[bws_captcha]

Facebook Commentaar